top of page

Wat doen wij?

Wil je weten wat de Impromaniacs allemaal doen en waarvoor je ze kunt inschakelen? Lees dan snel verder!

Voorstellingen voor volwassenen

Alleen de grote lijnen van onze voorstellingen liggen vast. De rest is afhankelijk van publiek! Relaties, locaties, activiteiten en problemen... Kies wat je voor je gespeeld wilt zien en wees verrast dat de afloop zelden te voorspellen is! Naast dat er veel suggesties aan het publiek worden gevraagd, kan je ook laten zien of je een scène de goede kant op vindt gaan. Je krijgt zelfs natte sponzen en rozen die naar spelers gegooid mogen worden! Kijk of doe je een keertje mee?


Voorstellingen binnen een bepaald thema zijn ook mogelijk!

impromaniacs-scene1.jpg

Voorstellingen voor kinderen

Tijdens onze kindervoorstellingen zijn kinderen de baas en worden ze actief betrokken bij de voorstelling. Ze mogen dingen roepen en zelfs meedoen als ze willen! Niemand weet van te voren hoe de spelletjes en sprookjes zullen gaan. Samen met een drakentemmer de 3-koppige draak kunstjes laten doen? Een verjaardag vieren? Zien hoe een sprookje verder gaat? Levend speelgoed verkopen in de winkel? En kan de rare koning wel tegen kietelen? 
Kom, dan gaan we daar samen achter komen!

impromaniacs-kindervoorstelling.jpg

Optredens bij u thuis of uw bedrijf

Wij zijn ervaren in flexibel en het ter plekke neerzetten van improvisatietheatervoorstellingen. We zijn getraind in een groot palet aan ‘spellen’ waar de grote lijnen van vastliggen, maar de invulling is aan u!

Actualiteiten, input vanuit publiek, een thema, het creëren van een losse en luchtige sfeer... bijna alles is mogelijk! De ervaring leert ons dat er altijd veel gelachen wordt.


Neemt u vrijblijvend contact op?

Denise-GlurenBij.jpg
Wat doen wij?: Programma's
bottom of page