De spelers

Wie spelen er allemaal bij de Impromaniacs?

Caroline.jpg

Caroline

Nadat Sander de Impromaniacs verliet, werd het tijd voor een nieuwe Van Embden in het team van de Impromaniacs! Niemand minder dan Sanders eigen vrouw Caroline is een van onze nieuwste leden. En ze neemt een hoop impro-ervaring mee, want ze speelt al jaren theatersport! Caroline kwam in 2001 toevallig bij een theatersportcursus terecht omdat de cursus pottenbakken al vol zat. En ze is er nooit meer mee gestopt. Ze speelt behalve theatersport ook longform impro en heeft een passie voor clownerie en verhalen vertellen.

Danny

Voor Danny is niets te gek, alles kan en mag op het podium. Ooit begon hij als Nederlandstalig rapper onder de naam Atlaz en presenteerde festivals. Dit komt allemaal samen in een orkaan van energie waarin alles mogelijk is. Hij is een danser zonder ritmegevoel, een ongemakkelijke date en langdradig in korte scènes.

Danny.jpg
Dennis2.jpg

Dennis

Deze import-randstedeling (oorspronkelijk uit Emmen) kan behoorlijk onverwachts uit de hoek komen met zijn spel. Geen enkele situatie of onderwerp gaat hij uit de weg, wat kan resulteren in zéér unieke scenes!

Dion

Sinds wanneer en hoe bij de Impromaniacs? Sinds 2012, Na een stukje in de krant te hebben gelezen ben ik een keer komen kijken. Het werd mij aangeraden eerst een cursus te doen voordat ik mij bij de Impromaniac’s zou voegen. Dat heb ik ook gedaan

Dion.jpg
Dorien2.jpg

Dorien

Dorien heeft altijd een goed humeur en houdt de sfeer in de groep!

Esmay

Esmay is ons jongste lid! In het normale leven student aan het hout- en meubileringscollege, dus binnen enkele jaren verwachten we een heuze Impromaniacs-meubelcollectie! In het weekend duikt Esmay zo nu en dan onder in Breda om daar te acteren bij Prison Escape.

Esmay.jpg
Ilona.jpg

Ilona

Ilona is creatief, theatraal en houdt van verhalen. Ze is een van de spelers die na het bezoeken van een wedstrijd van de Impromaniacs enthousiast is geworden over theatersport en de stap heeft gemaakt om het vaker te gaan doen!

Laura

Laura is enthousiast en weet op het podium roestige scènes te oliën met haar klassieke grappen. Ze is een geboren optimist en ziet overal mogelijkheden. Al van jong af aan is ze verzot op theater bezoeken én spelen en zo is ze via Google in 2017 terecht gekomen bij de Impromaniacs. Ook is ze gek op watersporten, lezen en koken en speelt ze graag een bordspel. Je mag haar altijd wakker maken voor een bezoek aan Disneyland.

Laura_edited.jpg
Peter.jpg

Peter

Als Peter begint met praten komt er geen einde aan, met hem is het nooit stil. Daarbij vliegen de flauwe woordgrappen je om de oren.

Rick

Sinds wanneer en hoe bij de Impromaniacs? Sinds eind 2015, via de cursus Theatersport bij de SKVR.

Rick.jpg
Robert.jpg

Robert

Robert is zeer leergierig en tijdens je scene erg hulpvaardig. Hij kan door zijn giecheligheid snel een scene hilarisch maken.

Sylvia

Sylvia is opgegroeid in een klein dorpje: Zoeterwoude-dorp. Na Leiden en Hazerswoude woont ze inmiddels 20 jaar in Zoetermeer. Ze is goed in het beste uit mensen halen en speelt het liefst het bankje, de cluedo en 't plenkske. Wat ze leuk vindt aan impro? Het is altijd nieuw, leuk en spannend!

Sylvia.jpg