top of page

De spelers

Wie spelen er allemaal bij de Impromaniacs?

Anika.jpg

Anika

Als kind stond ze al vooraan op het schoolpodium en moest haar moeder het publiek ervan overtuigen dat het acteren was en het er bij haar thuis echt niet zo aan toe ging. Later gaf ze toneelles aan kinderen en acteerde ze zelfs op haar werk als recruiter om de sollicitanten te testen!
Na haar verhuizing ging ze op zoek naar een leuke groep en die vond ze bij de Impromaniacs!

Anneloes

Creativiteit, spontaniteit, positiviteit en samenwerking; kernwoorden voor zowel improvisatietheater als voor Anneloes. En laat dat nou nét een hele goede match zijn! 
Als kind trad ze al op tussen de schuifdeuren. Podiumvrees komt in haar woordenboek niet voor.

Anneloes2.png
Denise

Denise

Enthousiast, leergierig en een bom aan energie. Die woorden omschrijven Denise helemaal! Ze is onze nieuwste belofte. Na slechts drie avonden met ons mee te hebben getraind, speelde ze al de sterren van de hemel tijdens de kindervoorstelling!

Dennis

Deze import-randstedeling (oorspronkelijk uit Emmen) kan behoorlijk onverwachts uit de hoek komen met zijn spel. Geen enkele situatie of onderwerp gaat hij uit de weg, wat kan resulteren in zéér unieke scenes!

Dennis1.jpg
Dion.jpg

Dion

Sinds wanneer en hoe bij de Impromaniacs? Sinds 2012, Na een stukje in de krant te hebben gelezen ben ik een keer komen kijken. Het werd mij aangeraden eerst een cursus te doen voordat ik mij bij de Impromaniac’s zou voegen. Dat heb ik ook gedaan

Dorien

Dorien heeft altijd een goed humeur en houdt de sfeer in de groep!

Dorien2.jpg
Peter.jpg

Peter

Als Peter begint met praten komt er geen einde aan, met hem is het nooit stil. Daarbij vliegen de flauwe woordgrappen je om de oren.

Wie zijn wij?: Teamleden
bottom of page