top of page

De spelers

Wie spelen er allemaal bij de Impromaniacs?

Anneloes3

Anneloes

Creativiteit, spontaniteit, positiviteit en samenwerking; kernwoorden voor zowel improvisatietheater als voor Anneloes. En laat dat nou nét een hele goede match zijn! 
Als kind trad ze al op tussen de schuifdeuren. Podiumvrees komt in haar woordenboek niet voor.

Denise

Enthousiast, leergierig en een bom aan energie. Die woorden omschrijven Denise helemaal! Ze is onze nieuwste belofte. Na slechts drie avonden met ons mee te hebben getraind, speelde ze al de sterren van de hemel tijdens de kindervoorstelling!

Denise
Dennis2.jpg

Dennis

Deze import-randstedeling (oorspronkelijk uit Emmen) kan behoorlijk onverwachts uit de hoek komen met zijn spel. Geen enkele situatie of onderwerp gaat hij uit de weg, wat kan resulteren in zéér unieke scenes!

Dion

Sinds wanneer en hoe bij de Impromaniacs? Sinds 2012, Na een stukje in de krant te hebben gelezen ben ik een keer komen kijken. Het werd mij aangeraden eerst een cursus te doen voordat ik mij bij de Impromaniac’s zou voegen. Dat heb ik ook gedaan

Dion.jpg
Dorien2.jpg

Dorien

Dorien heeft altijd een goed humeur en houdt de sfeer in de groep!

Ilona

Ilona is creatief, theatraal en houdt van verhalen. Ze is een van de spelers die na het bezoeken van een wedstrijd van de Impromaniacs enthousiast is geworden over theatersport en de stap heeft gemaakt om het vaker te gaan doen!

Ilona.jpg
Peter.jpg

Peter

Als Peter begint met praten komt er geen einde aan, met hem is het nooit stil. Daarbij vliegen de flauwe woordgrappen je om de oren.

Robert

Robert is zeer leergierig en tijdens je scene erg hulpvaardig. Hij kan door zijn giecheligheid snel een scene hilarisch maken.

Robert.jpg
Wie zijn wij?: Teamleden
bottom of page