De spelers

Wie spelen er allemaal bij de Impromaniacs?

Dennis2.jpg

Dennis

Deze import-randstedeling (oorspronkelijk uit Emmen) kan behoorlijk onverwachts uit de hoek komen met zijn spel. Geen enkele situatie of onderwerp gaat hij uit de weg, wat kan resulteren in zéér unieke scenes!

Dion

Sinds wanneer en hoe bij de Impromaniacs? Sinds 2012, Na een stukje in de krant te hebben gelezen ben ik een keer komen kijken. Het werd mij aangeraden eerst een cursus te doen voordat ik mij bij de Impromaniac’s zou voegen. Dat heb ik ook gedaan

Dion.jpg
Dorien2.jpg

Dorien

Dorien heeft altijd een goed humeur en houdt de sfeer in de groep!

Esmay

Esmay is ons jongste lid! In het normale leven student aan het hout- en meubileringscollege, dus binnen enkele jaren verwachten we een heuze Impromaniacs-meubelcollectie! In het weekend duikt Esmay zo nu en dan onder in Breda om daar te acteren bij Prison Escape.

Esmay.jpg
Ilona.jpg

Ilona

Ilona is creatief, theatraal en houdt van verhalen. Ze is een van de spelers die na het bezoeken van een wedstrijd van de Impromaniacs enthousiast is geworden over theatersport en de stap heeft gemaakt om het vaker te gaan doen!

Jonathan

Jonathan weet sinds dat hij bij de Impromaniacs is gekomen hoe jammer het is dat hij niet eerder met ons is gekomen! Creativiteit en teambuilding zijn vaardigheden die hem motiveren om het onderste uit het kan te halen. Gelukkig kan dit ten volle benut worden op het podium.

Jonathan.jpg
Laura_edited.jpg

Laura

Laura is enthousiast en weet op het podium roestige scènes te oliën met haar klassieke grappen. Ze is een geboren optimist en ziet overal mogelijkheden. Al van jong af aan is ze verzot op theater bezoeken én spelen en zo is ze via Google in 2017 terecht gekomen bij de Impromaniacs. Ook is ze gek op watersporten, lezen en koken en speelt ze graag een bordspel. Je mag haar altijd wakker maken voor een bezoek aan Disneyland.

Peter

Als Peter begint met praten komt er geen einde aan, met hem is het nooit stil. Daarbij vliegen de flauwe woordgrappen je om de oren.

Peter.jpg
Rick.jpg

Rick

Sinds wanneer en hoe bij de Impromaniacs? Sinds eind 2015, via de cursus Theatersport bij de SKVR.

Robert

Robert is zeer leergierig en tijdens je scene erg hulpvaardig. Hij kan door zijn giecheligheid snel een scene hilarisch maken.

Robert.jpg
Sylvia.jpg

Sylvia

Sylvia is opgegroeid in een klein dorpje: Zoeterwoude-dorp. Na Leiden en Hazerswoude woont ze inmiddels 20 jaar in Zoetermeer. Ze is goed in het beste uit mensen halen en speelt het liefst het bankje, de cluedo en 't plenkske. Wat ze leuk vindt aan impro? Het is altijd nieuw, leuk en spannend!