top of page
Zoeken
  • Impromaniacs

Het Nederlands Theatersporttoernooi


Wij gaan geen uitdaging aan de weg. Na maanden flink oefenen zien we zelf resultaat in ons spel en voelen we ons zelfverzekerd genoeg om wat groter te dromen. En wij denken dan aan het Nederlands Theatersport Toernooi. Het enige echte NTT! We schreven ons in en we werden ingeloot. Dat betekent dat vijf Impromaniacs het laatste weekend van maart 24/7 bezig zijn met spel, scènes, inhoud, grappen, leren en keihard lachen.

Dion, Peter, Sylvia (op de foto) en Laura en Robert zijn de geluksvogels die team Maniacs gaan representeren. Zij schreven bij hun aanmelding het volgende: “Wij brengen chaos met lef en een verhaal. Hiervoor zetten wij vol in op stuiterende actie en ingetogen maar diepgaande humor waarbij geen woordgrap ongezegd blijft. Diep ontroerende scènes, verrassende plots en hilarische verwikkelingen, het zit er allemaal in”.


Je kunt komen kijken! En dat wil toch iedereen op deze primeur van de Impromaniacs? Er doen 45 teams mee met het toernooi en dat motiveert ons alleen maar om nog harder te trainen zodat we straks op het NTT in topvorm zijn. Er ligt een grote druk op onze schouders, want presteren willen we hoe dan ook. Onze leus is daarom: we gaan er vol in! Kaarten zijn binnenkort te koop via www.theatersporttoernooi.nl.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page